პროდუქტი:
მაღალი ცხიმიანობის ხაჭო - ნახევარი კილო
კვერცხი- 1 ცალი
კარაქი - 100 გრ
სოდა - ნახ. ჩ/კ
მარილი - 1 ჩ/კ
მომზადების წესი:
1. ხაჭო, კვერცხი, კარაქი, სოდა და მარილი ერთმანეთში აურიეთ და კარგად დააბლენდერეთ, რათა ერთგვაროვანი მასა მიიღოთ. თუ ბლენდერი არ გაქვთ, ხორცის საკეპ მანქანაში რამდენჯერმე გაატარეთ.
2. მიღებული მასა წყლის აბაზანაზე დადგით და განუწყვეტლივ ურიეთ, სანამ მდნარი და წელვადი არ გახდება.
3. ცხელი მდნარი ყველი ცხიმწასმულ ფორმებში გადაიტანეთ და გააგრილეთ. სულ ეს არის.
გემრიელად მიირთვით!