ინგრედიენტები:
მაკარონი - 500 გრ
ღვიძლი - 1 კგ
ხახვი - 2 ცალი
სტაფილო - 1 ცალი
ნიორი - 2 კბილი
დაფნის ფოთოლი - 1 ცალი
მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესი:
1. ღვიძლი გაასუფთავეთ, გაჭერით რამდენიმე ნაჭრად და მოხარშეთ დაფნის ფოთლიან და მარილიან წყალში. შემდეგ გახეხეთ მსხვილ სახეხზე.
2. ხახვი დაჭერით წვრილად, სტაფილო გახეხეთ. მოშუშეთ ბოსტნეული მზესუმზირის ზეთში გაოქროსფერებამდე. ღვიძლი და დანაყილი ნიორი გადაურიეთ ხახვსა და სტაფილოს.
3. მოხარშეთ მაკარონი მარილიან წყალში, გადაიტანეთ ღვიძლიან მასაში და გულდასმით გადაურიეთ.
გემრიელად მიირთვით!